AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

LUOKKA-AJATTELU ON MENNEISYYTTÄ

Olemmeko heti unohtaneet, että Kokoomuksen kannatus romahti syystäkin. Kokoomus mukisematta salli pääministerin lähteä ulos pakoon pääministerin paikalta, kun ei homma enää ollut hauskaa. Toinen taas jätti menemättä ulos EU-hommiin, vaikka ÄÄNESTÄJÄT hänet sinne lähettivät. Piti jäädä tänne Vapaavuoren kiusaksi?

Kun muutosta haluava kansa äänesti äärilaitoja vastaan elikkä keskeltä Keskustan ja Vihreät MUUTTAMAAN politiikkaa nousukuntoon, niin se linja on pidettävä elikkä keskeiseksi hallituspuolueeksi Keskustan rinnalle Vihreät. Keille muille puolueille tämä sopii ja näiden yhteinen ohjelma - niitä sitten lisää senverran, että on selkeä enemmistö Eduskunnassa. Kyllä menneen hallituksen keskeiset - KOK+SDP - on nyt jätettävä vähäisemmälle sananvallalle.

("Porvarihallitus" Mutta ei ole olemassa nykyajassa porvari- tai vasemmisto-akselia. On poliittinen keskusta, jonka erottaa muusta kuin veteen piirretty viiva.  On äärioikeistolaisuutta ja äärivasenta, mutta Keskustapuoluetta myöden yksilöissä kaikissa ominaisuuksia ns. porvariudesta ja ei-porvariudesta. Moni "porvari" on siirtynyt vasemmalle ja moni taistolainen on äveriäs kapitalisti.) 

Ei ole porvariluokkaa tai työväenluokkaa - on näet paljon suurituloisia demareita ja vasemmistolaisia. Mutta meillä on syrjäytymisvaarassa oleva ikäänkuin luokka.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Minusta vihreät on nykyajan hippejä, jotka ovat perineet tämän paikan vassareilta, ja he ovat vastaan lähes kaikkea mitä Keskusta ja Perussuomalaiset edustavat. Vihreillä on kyllä hyvä paikka oppositiossa. -Puoluerajat on kyllä hämärtyneet, mutta tuloerot on edelleen kasvaneet, joten siinä mielessä voidaan kyllä puhua luokkarajoista.

Toimituksen poiminnat