AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

MAAILMANRAUHAN SOPIMISTA JA YHTEISKUNTASOPIMUSTA

MARA ON MAAMME PARHAITA PUOLUSTUSVOIMIA  http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/ahtisaari-tapasi-putinin/ar-BBiSInN?ocid=oa-DMtenreasons  Mitäpä tosi maanpuolustus muutakaan on kuin aktiivista rauhantyötä rajojemme ulkopuolella ennaltaehkäisten  sodan uhkaa.

 

ETSI ALLAHIA - LÖYSI JEESUKSEN  http://uutismaailma.com/etsin-allahia-loysin-jeesuksen-kirja-muslimi-kaa...

Harras uskonnon harjoittaminen ja polvirukoukset eivät tuonut mielenrauhaa - tarvittiin molemminpuolinen yhteys Jumalan kanssa ja rauhan ajatukset.  Näinhän se on että Luoja ei luo pyhiä sotia vaan rauhaa; Jeesus on Rauhan Ruhtinas.  Ns. vanhanliiton tai vanhatestamentillinen aikakausi on ollut viraton/laiton jo 2000 vuotta. Pyhät sodat (=jihadit) EIVÄT tee autuaiksi vaan pyhät rauhanteot! (rakkaus ja rauhantahtoinen rinnakkainelo).

Jes. 9:6 (9:5) Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas

Maailman tunnetuin henkilö, Jeesus Nasaretilainen lupaa / vaatii kuuluisassa Vuorisaarnassaan Matt.5: 9 Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman.

 

YHTEISKUNTASOPIMUS HAKUSESSA . http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/juha-sipil%c3%a4-sai-vastauksia...

"Työllistämisen kynnystä Akava madaltaisi kokeilulla, joka mahdollistaisi pitkäaikaistyöttömien palkkaamisen määräaikaiseksi, vähintään 10 kuukaudeksi, ilman perustetta määräaikaisuudelle." (US _ MSN-uutiset)

Pätkätyön käyttö on laajenemassa? Vuodeksi työtä. Olisise ikävää kaikkien kannalta, varsinkin "kestävän kehityksen" kannalta. No, onha nse niinkin, että ilman uhrauksia ei Suomi tule kuntoon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän hansi kuva
Hansi Harjunharja

Minäkin lähestyin Putinia tänään. Toivottavasti Maran ja minun yhteistyö tuo vastauksia Putinilta Suomelle. http://hansi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194308-to-vl...

Toimituksen poiminnat