AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

PS. - MIKS HÄMMÄSTYITTE SÄIKÄHTÄIN?

Emme tarvitse Natoon liittymistä, vaan jatkamme - Suomen johdolla? - Euroopan puolustuksen kehittämistä. Sauli Niinistö on hyvin todennut, että kokardien vaihtaminen ei ole vaikeaa ja joukot siis sinänsä ovat olemassa jo. http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/yle-suomalaiskenraali-valittiin-eun-toiseksi-korkeimpaan-sotilasvirkaan/ar-BBjYXZa?ocid=oa-DMtenreasons

PS. Kokeneen ja tuiki tarpeellisen Kankaanniemen siirtäminen sivuun jonkin oman puolueen jäsenelle lähetetyn yksityisen viestin vuoksi osoittaa, että valitettavasti perussuomalaisten menestystarina  jäänee päättömän kanan lennoksi.  Soini ja Lindström osoittautuivat sätkynukeiksi, joita äänestäjät naruista vetelevät ja vain siksi näin on, siksi että kovasti pelkäävät äänien katoamista. Mielestäni juuri sätkyily äänet hävittää.

AINA MUN PITÄÄ ei sittenkään ollut riittävän sairasta punkrock-esitystä, että olisi maailman suurimman musakisan finaaliin yltänyt.  Sukulaiskielimaamme Viro toivottavasti voittaa Euroviisut, sillä olihan kipale siisti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen

Vielä lisää marmatusta, kuinka paljon saikkua saa kun lähettelee seksiviestejä ja kuka ne myöntää?

Antti Kantola

En tiedä saamisista, enkä myöntämisistä, Pertti - mutta toimittajat eivät poliittisessa toimittamisessa osaa erottaa oleellista ja epäoleellista. Taannoin Vanhanen hallituksemme päänä ollessaan erosi omasta hallituksestaan elikkä eukostaan, ottaakseen uudemman, muistaakseni. Samaa henkilökohtaista politiikkaa harrasti, ellen väärin muista, Lipponen. Ei niistä porua noussut, vaikka se oli tahditonta.

Nyt vasta hallitusneuvotteluiden ollessa käynnissä, innostui Kankaanniemi neuvottelemaan yhtymisestä myös yksityisesti ja tuli käyttäneeksi neuvottelussa sanontaa, joka osoittautui tuhoisaksi. Kun vaatimukset epäoleellisten asiain suhteen ovat noin kovat, saammeko montakaan hyvää ministeriä? Uskaltavatko mitään viestittää toisilleen? Onko liian iso riski ottaa naisiakin hallitukseen, sekoittamaan päät?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ihmetyttää tosiaan Soinin lusmuilu Kankaanniemen kivittämisessä, Halmetta puolusti miehenlailla,mutta kokeeko jo Toimin uhkaksi ja antaa nitistää.

Antti Kantola

Niin moni arvelee, että Soinilla on paineita näyttää arvostavansa perus-perussuomalaisia. Mielestäni Soinin olisi hyvä istuttaa Toimi eduskunnan puhemieheksi. Se mukavasti piristäisi eduskuntaa, niin kuin Soini mainitsikin, että arvelee eduskunnan piristyvän viime päivien yllätyksistä.

Toimituksen poiminnat