AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

PUTIN TEKEE MITÄ RAAMATTU MÄÄRÄÄ, MUTTEI TIEDÄ ETTÄ NIIN ON

Sotimisen tavoitteena ehkä ensin on rauha, mutta sitten kuitenkin hävitys. Päätellään, että tekemällä Israelista ja juutalaisista yhteinen vihollinen - syntipukki - ja hävittämällä Israel ... saavutetaan maailmanrauha. Voi, voi, voi. 

http://www.simplesite.com/builder/pages/preview3.aspx?pageid=418875420&u...  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

voi voi voi sinua, jonka komentointi vaatii kirjautumista johonkin.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Niinpä. Siinäpähän yrität sepustuksiasi levittää. Aika harva alentuu kirjautumaan varsinkaan, kun ei ole tietoa, mihin se johtaa.

Antti Kantola

"voi voi voi sinua, jonka komentointi vaatii kirjautumista johonkin."
Hmm... En ymmärrä tuta kirjautumisasiaa, mutta koetan selvittää. Onhan tuossa 2 kirjautunut ja kommentoinut?!
"Aika harva alentuu kirjautumaan varsinkaan, kun ei ole tietoa, mihin se johtaa." No mutta - sehän on alennustilasta NOUSEMISTA, kun uskaltaa olla oma itsensä elikkä tunnistettavissa. Se voi johtaa siihen, että "sanasta miestä", mutta eiköhän tosi mies aina vastaa sanoistaan.
PUTINISTA - joka muuntelee totuutta - tulee mieleen kätiloöitä edustanut nainen TV:ssä. Hän sanoi, että tässä meillä on uusi Noikia: kätilöt. Näin vähänkö AY-liike käsittää talousasioita? Sillä emmehän voi syntyneitä lapsosia myydä, varsinkaan ulkomaille, eikä lapsista mitään tuotantolaitoksia pidä tekemän ja sitäpaitsi: pakolaisia ei tarvitse ruokkia vauvasta lähtien - edullista työvoimareserviä se.
KRISTITTYJÄ pääasiassa olivat meille tulevat pakolaiset ennen (mm. Irakista ja Afrikasta), mutta luulenpa, että Syyriastakin tulee pääasiassa kristittyjä, joita ISIS erityisesti jahtaa. Apostoli Paavali oli syyrialainen ja Syyria on 2000 vuotta sitten ollut maailman vanhin kristitty maa.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Kysymys oli antamastasi linkistä. Sitä ei voi lukea, ellei kirjaudu.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Itse olen tutkinut ja verrannut raamatun apogalybtia menneillä oleviin tapahtumiin ja huomio onkiinnittynyt neljään ratsastajaan. Erikoista on kuinka alkuun kristinusko johti maailman valloitukseen, kuinka mailma soti suurimmat sotansa ja kuinka nyt nälkä ja kuivuus alkavat piinata ihmiskuntaa.

Antti Kantola

Uskonto ei ole koskaan maailmaa valloittanut, paitsi evankeliumilla. Sotaisat toimet ovat olleet sellaisia, että vallan- ja kunnianhimoiset ovat koettaneet ratsastaa uskonnoilla. Ihmisten ajatusten mukaan ei kuitenkaan maailmanmeno tapahdu, vaan Luojan ajatuksen ovat toteutuvaisia. Nälän olet havainnut. Hyvä niin, sillä juuri nälän avulla viimeinen hirmuvaltias valtaan nouseepi.

Joh.Ilm.13:16 Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin.
17 Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*. [Kreikan ja heprean kirjaimia käytetään myös numeroina.]
18 Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Evankeliumilla hyvinkin ja miekalla lyömällä...

Toimituksen poiminnat