AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

HERÄTYSTÄ POLIITIKOT TARVITSEVAT

UUSHERÄNNEITÄ tarvitaan -- Amerikan trumpetti Donald Trump, Ranskan makromies Emmanuel Macron, perussuomalaisten terhakas Sampo Terho ja ... tässäkö ne oikeasti terrorismin uhkaan heränneet poliitikot sitten olivat? Nykyisessä halla-ajan Suomessa tarvitaan Terhonn lisäksi ainakin yksi ihan välttämättä: Jussi Halla-aho.

Kun vastikään Lontoossa isis teurasti ja huuteli, että jumala on suuri, allah on suuri - kyse oli koston jumalasta elikkäs viiaktemies saatanasta - ei Jumalasta. Islamistit eivät ole saaneet terroristejaan kuriin, mutta islamin uskonnossa EI kehoteta tappamaan viattomia ihmisiä. Kehote on ääri-islamilaisten imaamien kehittelemä ja netissä leviävä. 

ÄÄRI-ISLAMILAINEN TERRRORISMI täytyy kitkeä nopeasti. Maailman virkamiehet sen tietää, vaan harva poliitikko. Kaikki uskonnot joudutaan globaalissa demokraattisessa maailmassa kieltämään, jos uskonnon varjolla tappamishimoaan tyydyttäviä ei saada puhdistettua telkien taa. No, ei valitettavasti saada ja paljolti juuri siksi aletaan entistä enemmän ihailemaan diktaattorisysteemiä, yhden ihmisen avulla rautaista johtamista, siten että hän julistautuu jumalaoitavaksi idoliksi. ei vielä lähivuosina olla niin epätoivoisia, mutta Raamatun Ilmestyskirjasta ilmenee, että kielletään. Kuitenkin juuri kristinuskossa on vahva rauhan sanoma. Onneksi on  niin, että ihan viimeiseksi voittaa armo ja rakkaus - tulee tuhat vuotta rauhanaikaa. Elikkäs saadaan nähdä, miten tätä elämän yhteispeliä olisi kuulunut oikein pelata. 

 

 

 

 

Trump totesi aikaisemmin sunnuntaina Twitterissä, että poliittinen korrektius on aika lopettaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat