AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

JUSSI HALLA-AHOLLE VILPITTÖMÄT ONNITTELUT TÄÄLTÄ TURUSTA! - entäs soinilaiset?

Vilpittömät onnittelut toki. Parissa päivässä kuitenkin selvisi yhtä ja toista niin, että soinilaiset joutuivat jättämään rakentamansa ja kipparoimansa laivan halla-aholaiselle miehistölle, seteleineen kaikkineen toki. Pakolaisille löytyi pakopaikka, täyshoito - hallitus jatkaa entiseen tyyliin.

OLIKO HALLA-AHO TALLENTANUT VAIN PILVIIN ?

Puolueen puheenjohtajuus tuli, hallituspaikkaa ei itselle tavoiteltukaan. Työ on edelleen Brysselissä ja sieltä käsin on tarkoitus johtaa puoluetta. Mitään ei Jussi tainnutkaan menettää, paitsi unelman siitä, että varappuheenjohtajat olisivat olleet hallituksessa. Mitä soinilaisiin tulee, niin eikö se ollut loppujen lopuksi kuin taivaan lahja, että soinilaiset lähtivät ulos totaalisesti?! Jättäen rahat kuitenkin halla-aholaisille. Eduskuntaryhmään jäi sentään viitisentoista. Se on iso ryhmä, se. Kyllä tässä Halla-aho on voittaja joka tapauksessa. Mutta myös Suomen hallitus. Soinilaiset voittivat y hdessä hallituksen kanssa sen, että hallitusohjelma saataneen maaliin viedyksi. PIDÄN SOINILAISIA EDUSKUNTARYHMÄLÄISIÄ JA MINISTEREITÄ KANSALLISSANKAREINA. 

Kun Euskunnan puhemies Maria Lohela ja Kike Elomaa ja Ville Tavio ovat täällä turkulaisessa valtuustossa nyt sitten - niin, voivatko tehdä yhteistyötä ja samassa ryhmässä pysyä, kun Tavio eduskuntalaisena? Turun valtuustossa toivottavasti voivat yhtenä ryhmänä toimia. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Itse tulkitsen niin, että varsinkin kokoomusta alkoi pelottamaan kun vastapuolella onkin neuvottelemassa halla-aho eikä soini.

Kaikki ne kirjaukset maahanmuuttopolitiikkaan jotka sipilä ja orpo lupasivat smolnan neuvotteluissa tullaan laittamaan täytäntöön.

Siinä on sitten vaikea hurkastella #unelma kun aletaan noudattamaan lakia pakkokäännytysten suhteen.

Olen täysin samaa mieltä maahanmuuttopolitiikasta halla-ahon kanssa. Suomella on oikeus päättää ketkä tänne saavat muuttaa.

On täysin hallitsematonta jos passittomat ihmiset tunkeutuvat tänne eivätkä lähde kulumallakaan pois.

Australian ja Kanadan tiukka linja. Jos henkilöllä ei ole työpaikkaa tai edellytyksiä elättää itseään on silloin parempi pysyä kotimaassaan kun tulla toisen valtion elätettäväksi.

Norjassa on tehty tutkimuksia maahanmuuton hinnasta ja se aivan järkyttävää luokkaa kun ihmiset eivät työllisty ja ovat koko aikuisikänsä tukien varassa.

Antti Kantola

RAJALLA pikaseulonta, Ruotsin puolella. Radikaalit jääkööt rajan taa.
Rahaa on toistaiseksi mennyt vähän, vaikka järjestöt, ainakin SPR on netonnut mamuilla. Kielen opiskelupakko heti. Palauttamisesta joutuu kovan hinnan maksamaan paluumaahan, mutta me suorastaan tarvitsemme ne, jotka tahtovat oppia ja tehdä töitä. Pitää vaatia kirjallisesti lojaalisuus ensisijaisesti meidän maalle. Näiltäkin jotka tulee Venäjältä 2-kansalaisuudella ja vaatii päästä armeijan tietokoneille.

Toimituksen poiminnat