AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

Halla-aho ja Suomen Hallitus voittajia, soinilaliset häviäjiä

  • Halla-aho ja Suomen Hallitus voittajia, soinilaliset häviäjiä

UUSI VAIHTOEHTO käynnistyi, kun ti 13.6. klo 13
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän  kokouksessa eduskuntaryhmästä ja puolueesta erosi parikymmentä jäsentä, mukaan lukien TURKULAISET - eduskunnan puhemies Maria Lohela sekä perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1 varapuheenjohtaja Ritva ”Kike” Elomaa. ”Uusi vaihtoehto” uusi eduskuntaryhmä perustanee uuden puolueen ja löytää sopivan nimen sille. Tämä kaikki siis tapahtui pääasiassa siksi, että nykyhallitus voisi jatkaa maaliin saakka hallitusohjelmaa. Onhan hallitus vastuussa Eduskunnalle siitä.

SUOMEN HALLITUS ei tullut vakuuttuneeksi
perussuomalaisten uuden, täysin halla-aholaisen, johdon suhteen. LuullaksenI pääasiassa loppujen lopuksi siksi, että Jussi Halla-aho olisi Brysselistä käsin johtanut puoluetta ja varapuheenjohtajat olisivat sitten häntä edustaneet ministereinä sekä jompi kumpi heistä ns. triossa eli palavereissä Sipilän ja Orpon kanssa.  Toisarvoiseen hommmaan yleensä laitetaan sijainen, prioriteettiin mennään itse. Suomi saapi kuvan, että EU ja Bryssel on Jussille prioriteetti.       
 Hallitusneuvottelussa Orpon ja Sipilän kanssa Jussi ei kyennyt antamaan lupausta, että tulisi olemaan itse läsnä hallituskuvioissa, vaan totesi, että hän voi aivan hyvin toimia Brysselistä käsin,  sillä hän delegoi vastuun varapuheenjohtajille, jotka hänen mielestään pitää kelpuuttaa hallitukseen. Siksi hän oli Sipilän ja Orpon pakeilla. Että uudistunut PS hallitukseen.
            Olisi mielenkiintoista tietää, onko Jussi ehtinyt minkä verran olla läsnä Helsingin kaupunginvaltuustossa (2009-), kun ei voi luvata edes osallistumistaan trion (Orpo, Sipilä, aiemmin Soini) säännöllisiin palavereihin face to face. EU:n vetovoima vastustamaton?

EI ISÄNMAALLISTA PERUSSUOMALAISTEN PUOLUETTA SEKÄ ISÄNMAAN HALLITUSVASTUUTA MIELESTÄNI VOI HOITAA IKÄÄNKUIN YLIMÄÄRÄISENÄ SIVUBISNEKSENÄ EU-BRYSSELISTÄ KÄSIN, VAAN SE ON NÄIN, ETTÄ ISÄNMAA ENSIN! SUOMEA EI PIDÄ JOHTAA BRYSSELISTÄ KÄSIN, IKÄÄNKUIN MAANPAKOLAISENA!

KUKA VOITTI - KUKA HÄVISI ?

Jytkyn eittämättä sai Jussi Halla-aho. Hän sai Perussuomalaiset, kaikki puheenjohtajuudet uskotuilleen, puoluetukiaiset, viitisentoista kansanedustajaa käsittävän eduskuntaryhmän.
Lisäksi paikan auringossa elikkäs Brysselissä voipi paistatella aurongossa  ja suomalaista oppoitiopolitiikkaa jatkaa sieltä käsin niinkuin tähänkin asti. Mutta nyt hänellä on hyvänä lisänä marttyyrin sädekehä.

Voittaja on toisellakin puolella - Suomi nousuun hallitusohjelma. Sillä soinilaiset päättivät, että talouskasvujohdanteisen hallitusohjelman maaliin vieminen on tärkeämpi asia kuin heidän poliittinen tulevaisuutensa. Kukaan ei voi tietää, mitä seuraavat eduskuntavaalit tuovat mukanaan, mutta niihin vaaleihin saakka on tiekartta selvähkö. Soinilaiset saattavat olla totaalisia häviäjiä, mutta he voivat yönsä nukkua,  nääs kun omatunto on puhas ja isänmaa pelastettu kriisiltä.

SUOMEN SISU on selvä  voittaja myös, sillä sille taisi seuloutua viitisentoista kansanedustajaa. Ovathan Halla-aholle uskolliset varmaankin lojaaleja myös Sisulle (perustettu 1998), koskapa jäivät Suomen Sisun ehkä huomattavimman jäsenen johtamaan Perussuomalaiset-puolueeseen.  Viitteet:
            Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Suomen Sisun jäsenistä valittiin perussuomalaisten ehdokkaina kansanedustajiksi Juho Eerola, Jussi Halla-aho, James Hirvisaari (vuodesta 2013 muutos 2011) ja Olli Immonen. Immonen on järjestön puheenjohtaja vuodesta 2013.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jussi_Halla-aho

https://fi.wikipedia.org/wiki/Muutos_2011
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_vaalikauden_2015%E2%80%932019_kan...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Halla-aho johtaa kirkkaasti poissaolotilastoja Helsingin kaupunginvaltuustossa vuosittain. Ei taida juurikaan käydä sielä. Tiedä sitten kokevatko häntä äänestäneet saaneensa äänelleen vastinetta.

Toimituksen poiminnat