AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

EMME KAIPAA SINUA, IRMA !

ONKO IRMA IHMISEN VAI LUOJAN LUOMA?

   

  "Barbudan saarivaltion pääministeri Gaston Browne on sanonut, että hurrikaani vahingoitti yli 90:tä prosenttia Barbudan saaren rakennuksista." "Irma-hurrikaani on tuhonnut 95 prosenttia Ranskalle kuuluvasta osasta Saint Martinin saarella Karibianmerellä, kertoo paikallisviranomainen Daniel Gibbs radiohaastattelussa." Sunnuntaina iltapäivällä IRMAn odotetaan iskevän Floridaan, jossa on mm. Trumpin luksushuvila ja epävirallinen valtiollisten vieraiden "vastaanottokeskus". http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3644857/Irmahurrikaanin+kuolonuhrien+ma...

  SADEMETSIEN pois hakkaamisen uskotaan vaikuttavan hirmumyrskyjen voimakkuuteen. "Sademetsiä kuitenkin hakataan uhkaavalla vauhdilla: vuosittain niitä tuhoutuu n. 150 000 km² eli puolet Suomen pinta-alasta." Sademetsiä hakataan mm. palmuöljypuiden ja geenimanipuloidun soijan tieltä pois -näiden tuotto kun on nousussa. Irma lienee osa luonnon tasapainoa, mutta sen kohtuuttoman voiman takana taitaa olla ihmiskunnan ahneus.  http://www.sademetsa.fi/ekologiset_ongelmat/index.html

    

   NORDEA TUKHOLMASTA HELSINKIIN!

   "Tietoa Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeestä." Noin palkkapankkini esittelee itsensä ainakin vielä toistaiseksi. Tuore päätös siirtää pääkonttori Suomeen tuntuu mukavalta ja nostaa jo ennestäänkin vakaan pankin tasavertaisiin kilpailumahdollisuuksiin - kun Nordea pääsee sisään Euroopan pankkiunioniin.

   http://www.talouselama.fi/uutiset/nordean-paakonttori-suomeen-perusteina... 6674368


    

   IRAN testaa mannertenvälisiä ohjuksia, joihin voidaan asentaa ydinkärki. Obaman kaudella tämä katsottiin läpi sormien ja talouspakotteet lievennettiin. TRUMP aikoo poistaa tämän hirvittävän epäkohdan maailmasta vaatimalla myös Irania pitämään kiinni sopimuksesta. Jotkut tasa-arvoajattelijat sanovat, että eihän Iran tai Pohjois-Korea tosissaan ole, uhittelevat vain kehittelemällä ydinvalmiuttaan.


    

   PUOLUSTUSASIANAJAJA = RIKOLLISUUDEN EDISTÄJÄ ?

    

   Nii-in. Onko noin? Sillä tässäkin tapauksessa puolustusasianajaja puhuu hätävarjelun liioittelusta, vaikka asialla on ollut raakaan väkivaltatoimintaan erikositunut yksilö. En ihmettele, että ylekisön kiihtymisen vuoksi istunto katkaistiin ja syytetty vastaileepi videoinnin välityksellä. Muutoin olen sitä mieltä, että ns. ehdollinen tuomio on yhtäkuin että ei saanut tuomiota, vaan vain varoituksen, lievän sellaisen.

   http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pietarsaaren-paloittelusurmasta-syy...


    

   MUSLIMI EI OLE SUOMESSAKAAN TURVASSA RADIKAALI-ISLAMILTA !

   http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000002836112.html

   Kenties tarvitsemme halla-aholaista jämäkkyyttä, jotta monikulttuuriset saisivat täällä oleskella turvassa kunniamurhakulttuurilta yms!

    


    

   Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

   0Suosittele

   Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

   NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

   Käyttäjän jarmolauros kuva
   Jarmo Lauros

   Karibialla on lähinnä niinsanottuja rakennuksia. Uskon, että Floridassa tuulen tuhot rakennuksiin tulevat olemaan maltillisemmat.

   Toimituksen poiminnat