AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

Touko Aalto vai Jussi Halla-Aho -- kumpi lienee vaarallisempi maailmalle

TOUKO AALTO TV:SSÄ KUIN MURROSIKÄINEN NAAPURIN KAKARA

 

Kun Vihreät uuden puheenjohtajansa suulla sanoo jo etukäteen, ennen kuin on ollut eduskuntavaaleja tai hallitustunnsutelijaa nimetty, että emme leiki kanssanne, jos perussuomalaiset ovat mukana – se on melko lailla rasistista vihapuhetta ja kertoo jotain lähinnä Touko Aallosta. Hallitusneuvotteluissa aina joudutaan tekemään kompromisseja sekä sietämään toisinajattelijoita.

 

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229699-touko-aalto-tvssa-perussuomalaiset-tiputan-pois?utm_source=Uusi%20Suomi%20uutiskirje%20ingressi%20bottom&utm_medium=email&utm_campaign=US%20uutiskirje&utm_source=Uusi+Suomi+uutiskirje&utm_campaign=f11a02c3c8-EMAIL_CAMPAIGN_2017_09_09&utm_medium=email&utm_term=0_d6e67aeb28-f11a02c3c8-253389141

 

ASIANTUNTIJAN ARVIO: TOUKO AALLON VIHREÄT VAARAKSI MAAILMALLE 

http://minnaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242611-touko-aallon-harkinta...

 

Tästä (linkit alla) poliisikin mainitsi uutisissa – että vankiloissamme taputettiin Turun toreilla tapahtuneille puukotuksille. Velvollisuutemme on pysäyttää jihad maassamme ja suojella aitoja pakolaisia. Siksi Perussuomalaiset. Mutta emme pidä isoa ääntä, jottemme joutuisi vihapuheiden kohteiksi - vaan äänemme kuuluu vaalilipun kautta ja tulee iso jytky – halla vie jihadin. Yksi uskontovaltio riittänee tälle pienelle planeetalle, Vatikaani tuolla jossain Rooman uumenissa.

 

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/vankilat-69848

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/2vankilat-69851

  • kuin vihapuhetta, nimittäin tuo, että kauhistellaan islamisatiosta ja jihadista puhumista. Kun pitäisi ennemminkin kauhistella islamisaatiota, kostouskontoa ja uskonnon sekä valtion yhteenliittymää, vääräuskoisten eli toisinajattelevien vihaamista.

 

HUHTASAARI vastaa poliitikkojen ja median ryöpytykseen mielestäni raikkaasti ja railakkaasti:

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/laura-huhtasaari-lehdille-%E2%8...

 

ASIASTA TOISIIN

 

Nordean päätös siirtää pääkonttori euroalueelle, Helsinkiin nelinkertaistaa Suomen brt:n. Tämä olisi hunajata hunajata meille.

 

Paperittomat tekevät kuin orjatyötä.

 

Kristinusko nykyään ei pyri kristillisiä valtioita luomaan, vaan kristillistä elämää. Tosin edustuksellinen demokratia on lähellä kristinuskoa ja juontaa juurensa siitä. Sensijaan radikaalit islamilaiset (jihadistit) tavoittelevat islamistista valtiota kaikkialle maailmaan. Toki meillä kristinuskossakin on niitä, jotka boikotoivat vääräuskoisina pitämiään. Katollilainen Soini on haastattelussa myöntänyt, että naispappeuden vuoksi hän on jättänyt väliin kaikki työnkin yhteyteen liittyvät jumalanpalvelukset. Poikkeuksina ovat olleet vain pari puhetilaisuutta.

 

TIEDUSTELULAINSÄÄDÄNTÖ TULEE – kaikki puolueet myönteisiä sille.

 

Paitsi jos muutama kymmentä kansanedustajaa alkaa kerätä irtopisteitä sanomalla ei.

Niinpä niin. Vihervasen jättäisi turvallisuduen toissijaiseksi terroristien koskemattomuuden hyväksi? http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sarvamaa%20tiedustelulaki-69845

 

IRAKILAISET TURVAPAIKANHAKIJAT JÄÄVÄT MAAHAMME

 

Noin 800 irakilaista, sekä aidot pakolaiset että radikalisoituneet, jäävät maahamme, sillä Irak ei suostu antamaan matkustusasiakirjoja palauttamista varten. Suomi luuli, että Irakin Suomelta saama iso humanitaarinen apu vaikuttaisi asiaan, mutta ei. Kun ainakin Varsinais-Suomessa on kova työvoimapula, voi vain kuvitella, mikä houkutus työnantajalle on auttaa orjatyötä tarjoamalla. Tiettävästi lainvastaistakin työtä on helppo saada puskaradion kautta.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Muiden Aaltoa arvostelleiden blogien rinnalla kyseessä on varsinainen helmi.

Toimituksen poiminnat