AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

Kim Jong-un haluaa sulkea pois sotilaallisen ratkaisun, vetypommilla

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000597307.html

Emmekö huomaa, että uhkapeluri Kim pelaa aikaa. Kun sitten vihdoin vetypommi on asennettu ohjuksen kärkeen, hän voi määrätä maailmaa. Tämä hänen tavoitteensa on minun käsittääkseni. Mutta toki USA tässä vaiheessa on vihollinen numero 1, sillä se on ainoa tosi vastustaja. Trump on vähällä ryhtyä toimiin Kimin taltuttamiseksi. 

"Pohjois-Korean tavoitteena on pyrkiä ”todelliseen voiman tasapainoon” Yhdysvaltain kanssa." Kim siis tahtoo toimia koko muun maailman puolesta ja  kauhuntasapainon avulla sitoa Amerikan kädet. Mitä sen jälkeen? No tientenkin Etelä-Korea pakkoliitettäisiin Pohjois-Koreaan ja Kiina saisi vastineeksi Taiwanin sekä osia Japanista. 

Kun amerikkalaiset tukikohdat olisivat poissa Etelä-Koreasta ja Guamin saarelta sekä merialueelta tukialus, niin Pohjois-Korea hallitsisi yhdessä Kiinan kanssa itämaita. Tämmöista kauhuskenariota Kim mielestäni tarjoileepi.

 

KARU TOTUUS

Eteläkorealaiset ovat valmiina vastaamaan välittömästi pohjoiskorealaiseen uhkaan ja kun maassa on myös amerikkalaisia tukikohtia, ei Pohjois-Korealla olisi mitään mahdollisuuksia voittaa sotatoimien kautta. Mitä Kim Jung-on oikein kuvittelee voivansa saavuttaa maansa tai oman sukunsa hyväksi uhittelemalla muuta maailmaa?

 

"Uhkasi edellisenä päivänä upottaa Japanin

Pohjois-Korean ohjuslaukaisu tapahtui vuorokausi sen jälkeen, kun maa oli uhannut upottaa Japanin mereen ja muuttaa Yhdysvallat ”tuhkaksi ja pimeydeksi”. 

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005368531.html 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Oma epäilykseni, jonka jo Levosen blogissa esitin, on se, ettei Kim Jong Un käy edes WC:ssa ilman, ettei joku kiinalainen taustapiru tarkasta, mitä sieltä tuli ulos.

Kim Jong Unin esiintyminen on yhtä suurta teatteria, jolla on jokin suurempi tarkoitusperä ja jota ohjataan studiolta käsin.

Studio vain taitaa olla Pekingissä.

Ja koska taustapiruna on idän suuri lohikäärme Kiina, on Trumpin uhoaminen vain retoriikkaa.

Pohjois-Korean maaperän väitetään olevan täynnään mittaman arvokkaita mineraaleja ja maametalleja. Kiina ei niistä luovu vapaaehtoisesti. Siksi Kim Jong Unin nukkehallitus saa jatkaa vallassa ilman kaatumisen vaaraa.

Toimituksen poiminnat