AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

Turussa käytettiin puukkoa onnistuneesti

Koraani ja Muhammed arvostelun yläpuolella?

Toimittaja Marja Sannikka haastatteli A-studiossa kahta Suomessa asuvaa imaamia, 13.9. Kun hän pääsi asian ytimeen kysymällä, mikä on islamin ja terrorismin linkki  - kumpikin imaameista väisti kysymyksen. Toinen viittasi englannin ”rautanaiseen” ja toinen syytti länttä, asian vierestä siis.

     Kriittinen itseanalyysi, jota kristinuskossa jatkuvasti harjoitetaan mm. kriittisenä yliopistoteologiana ja erinäisissä yhteisöissä kirkon sisällä – joka kuuluu osana myös pappiskoulutukseen – ei näytä islamilaisilta uskonoppineilta oman ”uskontonsa” suhteen onnistuvan. Koraani ja profeetta Muhammed ovat heille yhä tabuja.  http://marttituure.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243126-koraani-ja-muhammed-arvostelun-ylapuolella#comment-3650016

Niinpä. Mutta minä palvelen vain sellaista profeettaa ja sellaista Jumalaa, jolla on varaa antaa toisinajattelevien kristisoida, jopa pilkata.

Matt. 12:32  "Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; ..."

Mark. 3:28 "Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; ..."

            __________________________________________________________________________

 

TURUSSA PUUKOTETTIIN ONNISTUNEESTI

Rukoilevaa Sakari Oravaa tarvittiin jälleen - ja siinä säästettiin 145 miljoonaa euroa. Barcelonalaiset näet ostivat tuolla summalla urheilijan keväällä, mutta reisi reistaili tämän pelikelvottomaksi. Orava kumppaneineen operoi kirgurgin puukolla Dembelen reittä ja odote on, että jo tänä vuonna pääsee taas pelinautintoja yleisölle tuottamaan.

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/201709192200403396_jp.shtml

         _______________________________________________________________________

 

VAIN TRUMP USKALSI HAASTAA ITSEMURHAPOMMITAJA KIM JONG-UNIN 

God bless you, Donald and America!

"Pohjois-Korean edustajat poistuivat yleiskokouksesta ennen Trumpin puhetta. " - Oho, olivat mukana siis. Mutta Kim Jong-Un ei ollut antanut eväitä tai valtuuksia neuvotella YK:n ja Trumpin kanssa, vaan kehottanut dramaattisesti poistumaan Trumpin puhuessa?! Eli: P-Korean kanssa ei voi neuvotella sodasta ja rauhasta. 

https://www.satakunnankansa.fi/maailma/trump-uhkasi-tuhota-pohjois-korea...

              ______________________________________________________________________

SUOMI VAARANTAA MAAILMANRAUHAA VUONNA 2017 ?

"Tänään uutisoitiin, että Tevo-konsernin Lokomon valimo Tampereella toimittaa Kiinaan sukelluspallon. Toimitusjohtaja Teuvo Joensuun mukaan kaupan arvo on miljoonia euroja. Sukelluspallolla pääsisi yli 11 kilometrin syvyyteen, eli Mariaanien hautaan asti." 

Niinpä niin. Jokin puolueeton merentutkimuslaitos varmasti olisi luotettava omistaja tuollaiselle supersukellsuveneelle, jollainen vain Suomessa osataan  valmistaa, mutta että Kiinalle - eiköhän tuo mene arvaamattomaan sotilaskäyttöön, vähintäänkin vakoilutarkoituksessa. Pohjois-Koreanko takia vai Trumpin? Maailmanpoliisi CIA joka tapauksessa on huolissaan tuommoisesta, josta voida sanoa kuin Jumalasta, että "kaikki se tutkii ..." 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Antti Kantola

Lähde sukelluspalloasiaan oli siis Satakunnan Kansa 20.9.2017 :
https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/nain-lokomo...

Tottakai se hermostuttaa Amerikan turvallisuusorganisaatioita, kun Venäjän naapuri myy vertaansa vailla olevaa AINUTLAATUISTA laitteistoa nimenomaan näille supervalloille, joiden maiden ylin johto on kannuksensa hankkinut palvelemalla kommunismia, jonka päävastustaja ja kilpailija on länsi. Ehkä tamperelaisfirma on päätellyt, että nyt amerikkalaistenkin on pakko tilata vastaavanlaista, jottei jäädä häviölle varustelukilvassa itäisillä valtamerillä.

Toimituksen poiminnat