AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

Radikalisoituuko Eduskuntamme?

POHJOLAN PIKKUHITLERIT ilmaisevat itseään Göteborgissa.  

Ilmaisunvapauden puolesta väittävät sen tekevänsä - mielenosoituksessa käsirysyssä poliisin kanssa.  Mun miälest se on sitä, mitä Vihreiden tuore pj sanoo kannattavansa - kansalaistottelemattomuutta. On mukamas oikein rikkoa lakia, kun sellainen fiilis on itsellä tai porukalla. Kun tuntuu siltä, että laki on väärässä ja minä oikeassa.  Täällä Suomessa - täällä Eduskunta alkoi harrastaa kansalaistottelemuutta hävittämällä päivittäin todisteluaineistoa kansalta ja - KHO:lta. 

https://yle.fi/uutiset/3-9699393

 

VALITSEMAMME EDUSKUNTA EI NÄYTÄ KUNNIOITTAVAN EDES KORKEINTA HALLINTO-OIKEUTTA

Keväästä asti Eduskunta on tuhonnut päivittäin kävijälistat - syystä, että oikeus vaati niitä julkisiksi. Kun ei listaa ole, ei se voi olla julkinen. Viekas veto, ovelaa kansalaistottelemattomuutta kansaa ja oikeutta kohtaan! Mun miälest turvallisuusriski ei ole listojen läpinäkyvyys vaan niiden olemattomiksi muuttaminen. 

Kansa vaatii läpinäkyvyyttä. Hallitus siihen jo pyrkiikin, mutta Eduskuntamme ... kun Korkein hallinto-oikeutemme käski julkistaa kävijälistat, niin lakeja laativa Eduskunta päätti päivittäin tuhota listat kansanedustajien luona käyneistä, jottei niitä voisi näyttää toimittajille.  Tämähän on sitä kansalaistottelemuutta. Minäkin olen radikaali - juuri tulin sellaiseksi - mutten niin radikaaliksi, että lain yläpuolelle nousisin salatakseni jotakin. Sillä siitähän vasta epäilyt nousevat. Ja pysyvät pitkään. 

Yksi edustaja esitti, että pitäisi erottaa taavallisten kävijäin listat lobbareiden listoista ja tavallisten kävijäin nimet hävitettäisiin.  Mitä vielä, silloin kaikki kävisivät omilla asioillaan siellä, osa lobbaten. Entä olisiko hän lobbari, se yksilö, joka heikomamn yksilön asialla siellä kävisi? Ainakin minä uskallan käydä lainlaatijan luona julkisesti, kuin myös papin tai lain täytäntöönpanijan luona. 

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005364770.html

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/outo-piirileikki-eduskunnan-kavijat-s...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat