Winston Churchill ja Donald Trump jäämässä yksin viisaudessaan

Sir Winston Churchill on tiettävästi maailmansotaan liittyen varoittanut, 

että myönnytyspolitiikka on krokotillin ruokkimista, toivoen, että se syö sinut viimeisenä.

 

"Trump ilmoitti odotetusti ydinsopimuksesta irtautumisesta – Iranin presidentti vastasi kovin sanoin:               Aikoo kaksinkertaistaa panostuksensa peloteaseisiin ja laajentaa ohjusohjelmaansa​"

 

https://yle.fi/uutiset/3-5411406​  IRAN YLPEÄNÄ ESITTELEE pitkän matkan ohjustaan 

 

Niinpä niin. Kun Trump ei myönny ylimalkaiseen tulkinnanvaraiseen sopimiseen krokotiilin kanssa, niin krokotiili uhkaa jopa tuplata ja laajentaa ohjusohjelmansa, jotta maailma pelkäisi entistäkin enemmän. Juuri tällaisesta Churchill varoitti, mutta vain Trump näyttää ottavan varoituksesta opikseen, eikä petä maailmaa huonolla sopimuksella. (Tosin Trump on todennut hyväksyvänsä kyseisen sopimuksen, jos siihen tehdään selventävät täydentävät korjaukset.) 

Kun ottaa huomioon, että seksilehdestä tuttu kustantaja lupaa ison palkkion sille, joka löytää (keksii?) hyvän Trump-skandaalin – voin vain todeta Mauno Koiviston lailla, että media toimii kuin sopulilauma; valtavirta vie.

Mutta näin on, että krokotiili kasvaa kaiken aikaa – aika on tuon terroristimaan puolella. Jottain tarttis tehrä.          

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005406879.html

SUOMI ON harvinaisen viisas tässä ydinasiassa: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005398887.html

MINÄKIN kysyisin, että miksi ihmeessä USAn pitäisi, kun mikään muukaan maa ei allekirjoita! Nimittäin mikään ydinasemaa, joita tietenkin asia nimenomaan koskee tietenkin. Mitäs asettomat sopimaan siitä, etteivät käytä aseita.                                                                                                                                                                                                                                                                                                      POHJOIS-KOREA & IRAN  tekevät tiivistä yhteistyötä mannertenvälisten ydinkärkiohjusten kehittämisessä!               https://yle.fi/uutiset/3-6490777 

AnttiVKantola1
Turku

Kannatan vakauttamista sellaiseen systeemiin, että hallitus aina tulisi muodostumaan vähintään KOLMESTA (ei siis vain kahdesta) suurimmasta puolueesta, sillä esim. sirpalepuolueet, yhdessä ja yksittäin, vaikuttavat enemmän kuin pari suurta puoluetta oppositiossa. Siinä demokratia ontuu. Nimittäin kun kaksi isoa puoluetta on oppositiossa - se on puolet kansasta, eikä tällöin ole kunnon demokratiaa tai kansanvaltaa. Arvostan Sauli Niinistöä, Suomen moraalisena selkärankana. Sipilän hallitukselle toivotan siunausta, niin että ay-maailma saadaan ymmärtämään yhteiskuntasopimuksen välttämättömyys siinä, että enemmiltä leikkauksilta vältyttäisiin. Kreikan ajoi alas EU:n vaatimat leikkaukset, vaikka kriisin (kuten Suomessakin) taustalla on vahingolliset palkankorotukset vv. 2000-2008; se tekee jopa 20%. Elämme globaalissa maailmassa, jossa emme voi vain itseämme ajatella, vaan maailman ja kotimaan hätä vaikuttaa meidänkin talouteemme nopeasti. Tavoittelemme elintasoa, mutta muualla toivotaan edes elatusta ja vaatteita - melkein nälkäpalkalla toimitaan, joten kilpailukykyämme täytyy kaiken aikaa korjailla. Lihavat vuodet eivät ehkä enää palaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu