AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

Tyytyväisyyskö syynä, kun hallitus taas suosiossa

MIKSI VIHREYS KATOAA, MUTTA HALLITUKSEN KANNATUS KOHOAA? Minä syytän tyytyväisyyttä.

 

Päähallituspuolueet ovat nyt suosiossa, joten Vihreä tulevaisuus joutuu odottamaan aikaansa. Vihreät nuoret eivät vaadi tasa-arvoa avioliittoon elikkäs, että puolet puolisoista pitäisi olla naisia ja toinen puoli miehiä. Niin no sehän vasta tasa-arvoa onkin kai, se ettei sukupuolella ole mitään väliä.

 

Niin, vihreät nuoret eivät pidä tärkeänä sukupuolta, vaan sen sijaan määrää - puolisoita pitää olla paljon. Tarkoittanee haaremia, joko naisen tai miehen johdolla. Tuo vihreiden nuorten paratiisi taitaa ilmastonmuutoksesta huolimatta lipua poispäin tällä erää, mutta ...

Mutta ei hätää, sillä vihreiden uusi puheenjohtaja kannattaa kansalaistottelemattomuutta. Niin että vihreä nuori tai nuoretar voi ottaa yhden puolison aviopuolisoksi ja loput sitten avopuolisoiksi. Eikös yhdellä kansanedustajalla ollut taannoin avo- sekä aviovaimo. Naureskeltiin, että hän torkkuu istunnoissa.

 

Heh, sitten joskus kun vihreät hallitsee, niin maailman lehdistö saattaa arvella moniavioisuuuden syyksi: Pohjolassa on niin kylmä että Suomen asukkaat pakkautuvat isoina ryhminä jääkarhun taljoilla vuorattuihin igluihin.

 

Vinkki, vihreiden nuorten kannanotot:

 

"Avioliitto

Suomeen on saatava tasa-arvoinen avioliittolaki, joka ei määrittele puolisoiden sukupuolta eikä lukumäärää."

http://www.vino.fi/politiikka/lyhyet-kannat/

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat