*

AnttiVKantola1 Kyllä kansa tietää - enemmän kuin luullaan

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansainväliset sopimukset

Winston Churchill ja Donald Trump jäämässä yksin viisaudessaan

Sir Winston Churchill on tiettävästi maailmansotaan liittyen varoittanut, 

että myönnytyspolitiikka on krokotillin ruokkimista, toivoen, että se syö sinut viimeisenä.

 

"Trump ilmoitti odotetusti ydinsopimuksesta irtautumisesta – Iranin presidentti vastasi kovin sanoin:               Aikoo kaksinkertaistaa panostuksensa peloteaseisiin ja laajentaa ohjusohjelmaansa​"

 

https://yle.fi/uutiset/3-5411406​  IRAN YLPEÄNÄ ESITTELEE pitkän matkan ohjustaan 

Kv-sopimukset ja EU eivät saa mennä Suomen ja suomalaisten edun ohitse

Kirjoitin eilen Puheenvuoroon tekstin sosiaaliturvan sitomisesta Suomen kansalaisuuteen. Yksi päällimmäisistä syistä tämän toteuttamisen estämiseksi oli Suomen sitoutuminen määrättyihin 1960- ja 70-lukujen kansainvälisiin sopimuksiin, jotka takaavat saman sosiaaliturvan tason niin pakolaisille, ulkomaalaisille, kuin Suomen kansalaisillekin. Myös EU-asetukset tuntuvat jyräävän kaikenlaiset kansalliset tulkinnat ja säännökset.

Työttömät orjatyövoimaksi, ei palkkaa vaan vapaaehtoistyötä

Sipilän hallituksen selvitysryhmän mukaan työttömien pitäisi tehdä vapaaehtoistyötä palkkatyön sijaan. Pelkästään ajatuskin asiasta on pöyristyttävä.

Yhtä hyvin voi ehdottaa, että jätetään päämisniteriltä ja muilta ministereiltä palkka pois muutamaksi kuukaudeksi se olisi oikeuden mukaista myös työtä vailla olevia kohtaan.

Hiljentyä ei voi vihan edessä

“Vitun ylimielinen mutakuono saatana, kannattaa alkaa pakkailee laukkuja ja miettiä, mihin suuntaan lähtee vittuun Suomesta saatana. Nyt on mitta täynnä ylimielisii mutiaisii, ketkä luulee, että ne tulee Suomeen tänne ja selittää meil, miten täällä eletään.

Tiedätsä saatana, että nyt alkoi sellainen katupartio, että mutakuonot saa turpaan ympäri Suomea. Ruvetaan kiertelee ja vetää pataan vittu. Voi olla, että mutiaisten tyttäretkin tulevat raiskatuksi ja vaimot. Ei kannattaisi välttämättä kulkee enää missään vittu.

SDP:n mielestä jo presidenttikin on kummallinen

Viime kesästä asti olemme kuulleet suurimman oppositiopuolueen SDP:n jatkuvaa arvostelua ihan kaikesta mitä tehdään, yritetään tehdä tai edes harkitaan jonkin asian tekemisestä. Hallitus on SDP:n mielestä epäonnistunut lähes kaikessa. Aina löytyy asiantuntija, joka tämän myös vahvistaa. Kaikki hyvät uudistukset tai muutokset ovat lisäksi aina opposition ja erityisesti SDP:n ansioita.

Maamme puolustus tarvitsee apua - aiemmin ja enemmin?

Matti Villikari kommentoi Hemmo Koskiniemen blogissa seuraavasti:

" Tästä yksin yrittämisestä on huonot muistot. Suomen pojat pärjäsivät kohtuullisesti viimeksi, mutta jos apua olisi saatu enempi ja ajoissa, sankarihaudoilla olisi vähemmän nimilaattoja."

Koska sattuneesta syystä en voi kommentoida Koskiniemen blogissa, päätin avata em. Matti Villikarin kommenttiin liittyen uuden keskusteluketjun. Kyse on suurelta osin filosofinen, mutta samalla myös ajankohtainen, mikäli avunsaannilla tarkoitetaan Suomen Nato-jäsenyyttä.

Ihmisvelvollisuus

Kun nyt puhutaan ihmisoikeuksista, niin on myös yksi ihmisvelvollisuus ylitse muiden: pitää tietää onko synnyinmaalla* resursseja kuinka monelle uudelle kansalaiselle, ja lisääntyä resurssien mukaan.

Ennen kuin tuosta on sovittu, muu sopiminen on vain näpertelyä. 

 

* se maa, jossa lapsi syntyy 

Paljonko maksaa sotarikollisen suojapaikka maassamme?

Paljonko maksaa sotarikollisten suojapaikka maassamme!

Jotta suomalaisia politiikkoja käteltäisiin ja hyväksyttäisiin ryhmäkuvaan, täytyy kansakunnan uhrautua.

Meppi Heidi Hautala häpesi maataan, kun Suomi kitsasteli maksaa saksalais-, ranskalais- ja englantilaispankkien luottotappioita Kreikasta. Siihenhän jo ”laatulehti Guardiankin” puuttui toteamalla, että joku Euroopan historian vähäpätöinen maa Suomi, sabotoi merkittävää Kreikkaa ja rahaa alkoi virrata.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä